Waarom ook jij nu GRATIS ONTWIKKELADVIES kunt krijgen?

Vanaf 1 augustus 2020 kan iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd, van werkzoekenden tot werkenden, ZZP’ers en Zelfstandig Ondernemers gebruik kan maken van het gratis ontwikkeladvies.

Het kabinet heeft deze regeling geintroduceerd om werkgevers en werknemers te helpen. De wereld verandert razendsnel. Het werk wordt digitaler, meer op afstand en banen verdwijnen, soms helemaal. Door dit ontwikkeladvies kun jij je wendbaarheid en inzetbaarheid vergroten.

Of je nu ander werk zoekt of niet… Dit ontwikkeladvies is voor jou bedoelt als je wilt weten wat jouw kansen op deze snel veranderende arbeidsmarkt zijn. Je ontvangt hulp bij je verdere ontwikkeling, je krijgt tips en suggesties voor (bij)scholing of je vindt steun in je zoektocht naar ander werk.

Waarom de Coronacrisis leren en ontwikkelen nóg belangrijker Maakt

De coronacrisis raakt de Nederlandse economie hard. Bedrijven hebben het zwaar, banen staan op de tocht. Jonge en oudere werkenden maken zich zorgen om hun baan en hun inkomenszekerheid op korte en lange termijn.

Door te werken aan onze eigen ontwikkeling, worden we minder kwetsbaar op de arbeidsmarkt. We worden aantrekkelijker voor onze huidige en toekomstige werkgever. Door nu na te denken over loopbaankansen, wat je kan en wil en door te ontwikkelen, ben je beter voorbereid op wat er na de crisis komen zal.

Een leven lang leren en ontwikkelen

Ook los van corona is het belangrijk om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Het is noodzakelijke voorwaarde voor behoud van wendbaarheid, productiviteit en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Door de technologische ontwikkelingen, digitalisering, de verduurzaming van de economie en de energietransitie, verandert het werk razendsnel. We zullen continue moeten blijven leren om werk te kunnen behouden.

Wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid

Tegelijk is en blijft er naar verwachting een tekort aan menskracht in sommige sectoren. Denk aan de zorg, het onderwijs en de techniek. Door wendbaar te zijn, kun je makkelijker in je eigen sector blijven werken of naar een andere sector overstappen.

Werkgevers moeten hun organisatie wendbaar en flexibel houden om succesvol te kunnen blijven concurreren. Continu leren en ontwikkelen heeft een grote invloed op de duurzame inzetbaarheid en de betrokkenheid van personeel. Dit bevordert een positief resultaat en voorkomt ziekteverzuim.

Wat kan dit gratis ontwikkeladvies voor jou betekenen?

Om je te helpen tijdig voor te bereiden op de sterke veranderingen in de arbeidsmarkt, start de overheid dit gratis ontwikkeladvies. Dit geeft je inzicht in je persoonlijke mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het startpunt van het ontwikkeladvies is een arbeidsmarktscan. De scan geeft een beeld van de ontwikkelmogelijkheden en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op de ervaring en wensen van je werknemers. Zowel binnen jouw bedrijf als daarbuiten. Hierna volgen enkele gesprekken zodat jij zicht krijgt op je verdere ontwikkeling.

Let op! Dit gratis ontwikkeladvies is tijdelijk en loopt tot 31 december 2020,  zo lang het subsidieplafond nog niet bereikt is.

Hoe verder met het ontwikkeladvies?

Na afloop van dit traject heb je helder waar jouw mogelijkheden in werk liggen. Je weet hoe je daar verder richting aan kan geven en je sluit dit traject af met een ontwikkelplan. Zo kun je met plezier en een heldere focus verdere stappen zetten!

Indien gewenst kan het ontwikkeladvies worden verlengd met extra coaching en het Werkgeluk Programma. Zodat jij een stevig fundament neerzet en zorgvuldig aan je toekomst bouwt.

Wil je gebruik maken van dit gratis loopbaanadvies?

Neem dan contact met op met mij via 06-42202308 of info@riannebosecke.nl. We bespreken dan samen de mogelijkheden.
Of ga voor meer informatie over dit gratis ontwikkeladvies naar www.riannebosecke.nl/gratis-ontwikkeladvies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Rianne

Rianne Bösecke

Trainer I Coach I Loopbaanadviseur (NOLOC gecertificeerd) – De nieuwe werkgeneratie ~ Van werkdruk naar werkgeluk!

Als nieuwe generatie coach help ik ambitieuze en gedreven mensen die vastlopen en zich willen bevrijden van negatieve stress en spanning, zodat ze MEER PLEZIER, MEER VOLDOENING en MEER ENERGIE uit hun werk en leven kunnen halen.

Andere artikelen

Menu