Hi,

Ik ben Rianne

IK HELP EEN NIEUWE GENERATIE TE WERKEN EN LEVEN VANUIT HET HART

Rianne

Hi, Ik ben Rianne

IK HELP EEN NIEUWE GENERATIE TE WERKEN EN LEVEN VANUIT HET HART

Weg van negatieve stress of spanning…

In een maatschappij waarin steeds meer van ons gevraagd wordt, komen steeds meer mensen onder druk te staan. Er wordt een enorm beroep gedaan op onze mentale fitheid.

BURN-OUT IS BEROEPSZIEKTE NUMMER 1.

Hoe goed zorgen we voor onszelf? Hoe zorgen we dat we niet omvallen? En hoe vinden we ons werkgeluk? Vragen die ik graag beantwoord. Samen met jou bewandel ik de weg naar een leven waarin jij kunt sprankelen!

Dit gaat niet vanzelf. Deze verandering vraagt om commitment, persoonlijke groei en aandacht! Deze reis heb ik zelf doorstaan.

Benieuwd hoe ik dit heb gedaan? Meld je aan voor mijn gratis gouden tips én inspiratie voor meer werkgeluk. Zorg dat je vandaag nog jou werk en leven een positieve boost geeft.

Rianne

AL SINDS IK ME KAN HERINNEREN

VERWONDER IK ME OVER GELUK IN WERK EN LEVEN!

AL SINDS IK ME KAN HERINNEREN VERWONDER IK ME OVER GELUK IN WERK EN LEVEN!

Op mijn 15e vertrok ik naar Amerika….

Mijn kinderdroom werd werkelijkheid. Mijn reis naar Amerika bracht me een geweldige reis vol inzichten en waardevolle levenslessen.

MIJN GROTE AVONTUUR MET ALLES WAT MET WERKGELUK TE MAKEN HAD, BEGON IN 2008

Mijn eerste echte baan na mijn opleiding was bij een grote uitgeverij. Daar merkte ik al snel de gevolgen van een sterk veranderende arbeidsmarkt. Als accountmanager vertegenwoordigde ik gerenommeerde merken. Ik was verantwoordelijk voor de verkoop van multimediale recruitmentoplossingen. Vanwege de toegenomen digitalisering en de opkomst van social media daalden de omzetten van printmedia. Tegelijkertijd groeide de omzet van online platforms, veranderingen gingen razendsnel.

CRISIS! ÉN EEN STERK VERANDERENDE ARBEIDSMARKT…

De crisis versterkte de veranderingen. In vijf jaar tijd vonden er drie reorganisaties plaats. De druk op medewerkers om te presteren nam toe. Medewerkers raakte minder gemotiveerd en werden onrustig. De eerste burn-outklachten werden zichtbaar.

VOOR HET EERST REALISEERDE IK ME HOE BELANGRIJK ‘HAPPY PEOPLE’ ZIJN VOOR MEDEWERKERS & ORGANISATIES!

Ondanks de crisis, vierde ik mijn successen en kon ik promotie maken.
Ik was amper 25 jaar, dacht alles voor elkaar te hebben. Toch ontbrak er wat.

“Was dit het nou?”.

Ik liep vast in mijn eigen loopbaan. Ik zat volop in mijn quarterlife crisis.

Ik voelde me onrustig, ontevreden en gedemotiveerd. Oneindig op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Urenlang op internet. Dagen, weken, maandenlang in gesprek met mezelf. Doodmoe werd ik er van! Gelukkig kreeg ik op tijd het inzicht. Ik besloot te investeren in mezelf. Ik liet me coachen door de beste professionals en volgde opleidingen op het gebied van coaching en persoonlijk leiderschap.

Er ging een nieuwe wereld voor me open. Ik leerde mezelf, mijn loopbaan en mijn leven opnieuw ontdekken. Ongemakkelijk en confronterend ontstond er een doorbraak. Ik ontwikkelde een sterke visie op mezelf én mijn loopbaan. Zo realiseerde ik mijn droombaan! Ik raakte bezield in mijn werk en dat bleef niet onopgemerkt…

Benieuwd hoe ik dit gedaan heb? Meld je aan gratis inspiratie en gouden tips voor meer geluk in werk en leven.

Rianne

ALS LOOPBAANCOACH WERD IK ACTIEF VOOR GROTE CORPORATES EN MKB-BEDRIJVEN

 • Ruim 8 jaar actief als loopbaanadviseur, coach, trainer bij vele verschillende organisaties.
 • Meer dan 100 medewerkers naar een hun nieuwe werkbestemming begeleid.
 • Bevlogen en enthousiast trainingen verzorgd en ontwikkeld op het gebied van het modern solliciteren met een klanttevredenheidscore van 8,9
 • Online Linkedin Community gebouwd ter bevordering van de loopbaanontwikkeling van medewerkers.
 • Thema- en netwerkbijeenkomsten georganiseerd voor van werkgevers en werknemers.
 • Promotie van mobiliteitsprojecten via Social Media, radio en locale netwerken.

WIL JE SAMEN MET MIJ JE LEVEN POSITIEF VERANDEREN?

Op verschillende momenten in ons werk en leven kunnen we voor grote uitdagingen komen te staan. Juist in periodes van tegenslag heb ik geleerd om sterke keuzes te maken. Ik doe nu de dingen waar ik écht in geloof en waar ik geïnspireerd door raak.

Ik leef en werk nu vanuit een grotere betekenis.

Voor mij is dit het ideale leven. Het ervaren van voldoening uit de dingen die ik doe én een leven dat in balans is. Kortom een bewuste ‘way of living’. Dit is waar ik anderen bij help en wat ik het allerliefste doorgeef aan mensen, zoals jij.

Zullen we samen de wereld positief veranderen?

Verandering begint bij jou en mij! Ook jij kunt het leven vinden die écht bij je past. Voorkom een burn-out. Haal meer plezier, meer energie en meer voldoening uit je werk en leven.

Zin om aan de slag te gaan? Meld je aan voor een gratis kennismaking.

Mijn achtergrond

Na mijn Bachelor Business Administration, Internationaal Tourism Management te hebben behaald, heb ik diverse opleidingen gedaan.

 • Coaching I NOBCO (HBO+), Practitioner + Master NLP I Transactionele Analyses I Systemisch Werk (HBO+), Karakteranalyse, Werken met opstellingen en Supervisie Opstellingenwerk, Trainingen Interventiekunde, Mobiliteit, Werken met affiniteitenmeting.
 • Masterclass Strategisch Human Resource Management (WO).
 • Trainingen o.a. bij Corinne Keijzer, Jeanet Bathoorn, Perry van Beek, Intellingence Group etc.

Certificeringen:

 • DISC-gedragsanalyse en drijfverenmeting, meest bekende kleurentest en persoonlijkheidsanalyse.
 • Lid en erkend Loopbaanprofessional van de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Leuk om te weten… Is dat ik me helemaal ‘happy’ voel op reis met de camper in een prachtig wintersportgebied met gezin, snowboard en slee mee. Op mijn bucketlist staat leren kitesurfen en een reis naar Zuid-Afrika en Mozambique om te duiken met walvishaaien. Ik mijn lichaam en geest in topconditie houd door yoga, boxing, fitness, hardlopen en meditatie.

Nog veel belangrijker vind ik het resultaat dat wij samen behalen. Ik werk graag met jou aan een werkend leven dat écht bij je past. Jouw dromen en verlangens waar maken, vanuit een gezonde balans. Dat is waar je mij ook écht enthousiast voor kunt maken!

Kennismakingsgesprek

Je gegevens worden gebruikt voor een kennismakingsgesprek en voor mogelijk aanvullende relevante informatie. Er wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Voor meer info zie mijn privacyverklaring.

Menu