Voor

werkgevers

Voor werkgevers

Breng een nieuwe generatie next level door coaching, training en nieuwe inspiratie.

BEN JIJ DE LEIDER VAN NU DIE ZIJN HUMAN CAPITAL LAAT EXCELLEREN?

Ja!? Dan voel jij je verantwoordelijk voor ‘happy’ medewerkers. Jij wilt jouw medewerkers optimaal laten presteren. Misschien weet je alleen nog niet hoe of heb je er niet altijd de tijd voor.

En je herkent het volgende op de werkvloer:

 • Medewerkers die onrustig zijn en van alles willen.
 • Medewerkers die door willen groeien, maar niet weten wat écht bij ze past.
 • Medewerkers die vastlopen en zich onzeker zijn gaan voelen.
 • Medewerkers die op zoek moeten naar nieuwe in- of externe mogelijkheden
 • Medewerkers die tijdelijk gedemotiveerd raken of minder presteren.
 • Medewerkers die zich graag willen ontwikkelen, maar niet weten hoe of waar te beginnen.

Wat er ook speelt, soms loop je er tegenaan dat medewerkers frisse inspiratie nodig hebben.

Het zijn de nieuwe generatie werkers die graag willen groeien en ontwikkelen. Het zijn de potentials die je graag wilt behouden of soms noodgedwongen moet loslaten. Je wilt dat je medewerkers succesvol zijn in wat ze doen. Je wilt dat zij optimaal kunnen presteren.

Dit vraagt om leiders, zoals jij! Leiders die de beste coaching, training en inspiratie faciliteren. Want je weet ook, dat wanneer jij investeert in de toekomst van je medewerkers, dit dubbel en dwars wordt terugbetaalt. Niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor jezelf én je organisatie.

Als nieuwe generatie coach kan ik je ondersteunen en helpen, denk aan volgende ideeën:

 • Inspirerende workshops en trainingen verzorgen op het gebied van persoonlijk leiderschap, stress management,
  loopbaanontwikkeling en werkplezier.
 • Coaching van een nieuwe generatie die zich graag persoonlijk en in hun loopbaan willen ontwikkelen.
 • Traineeship programma’s uitvoeren voor young professionals binnen jouw organisatie
 • Co-creëren van nieuwe concepten ter bevordering van loopbaanontwikkeling, bewustwording en professionele communicatie
 • Trainen en coachen van directie, managers en medewerkers op het effectief inzetten van social media,
  in het bijzonder Linkedin voor Professionals.
JA! Ik wil ‘happy’ medewerkers

Meld je aan voor het bespreken van de mogelijkheden.

WAT LEVERT WERKEN MET MIJ OP?

 • Je ontvangt medewerkers die vanuit zelfkennis steviger aan de binnenkant worden en moedige stappen naar buiten durven te zetten. Zij weten het beste in zichzelf naar boven te halen.
 • Jouw medewerkers weten precies wat ze willen, durven krachtige keuzes te maken en pakken regie op hun eigen ontwikkeling. Zij weten wat ze nodig hebben.
 • Je weet het ziekteverzuim bij jouw medewerkers te verminderen of langdurig uitval te voorkomen. Een hoop gedoe en hoge kosten zullen jou bespaart blijven.
 • Je krijgt medewerkers die gemotiveerd zijn, zich ‘happy’ voelen en tevreden zijn met zichzelf (én hun werkgever)
 • Je krijgt medewerkers die ambassadeurs worden van jou en jouw organisatie. Dit straalt en vertaalt zich door naar de werkvloer en de buitenwereld.
 • Jouw medewerkers hebben weer plezier in wat ze doen, ze hebben zich opgefrist en durven stappen te zetten in datgene waar ze écht in geloven en waar ze in kunnen presteren.

Hi

Ik ben Rianne

Ik help een nieuwe generatie naar werk en leven dat écht bij ze past. Ik bied hen een ontdekkingsreis naar hun volgende stap.

Dit doe ik door mijn programma ‘zelf leiderschap & stress management’ en het werkgelukprogramma én de vele trainingen, workshops en co-creaties. Daarmee help ik leidinggevenden en hr professionals zoals jij, het beste uit het menselijk potentieel naar boven te halen. Door jouw medewerkers krachtige keuzes te laten maken, voor zichzelf en je organisatie.

Is jouw medewerker klaar om de volgende stap te maken? Lopen ze ergens vast of hebben ze extra inspiratie nodig? Dan ga ik daar met veel plezier mee aan de slag!

Rianne

HOE WERKEN WE SAMEN

Dit is afhankelijk van de vraag. Op basis van de behoefte die speelt breng ik in kaart wat er nodig is. In overleg met elkaar komen we tot een samenwerking dat passend is.

Als het gaat om coaching van één van je medewerkers voor één van mijn programma’s, dan gelden de volgende stappen.

1.

Aanmelding

Jouw medewerker staat voorop. Met hem of haar wordt een kennismakingsgesprek ingepland. De medewerker kan (op zijn of haar medeweten) hieronder aangemeld worden of zelf met mij in contact komen. Met de medewerker wordt dan een kennismakingsgesprek ingepland. Met jou als leidinggevende of HR professional stem ik de communicatielijnen en verwachtingen af.

2.

Kennismaking Medewerker

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verloopt via een conference call. Tijdens dit gesprek kijken we wat nodig is. Als ik denk dat jouw medewerker elders beter op zijn of haar plek is, geef ik dat ook aan. Ik werk alleen samen als ik denk dat ik ook écht verder kan helpen. Als blijkt dat ik hem of haar goed op weg kan helpen, dan we zijn een match!

3.

Programma + Investering

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verloopt via een conference call. Tijdens dit gesprek kijken we wat nodig is. Als ik denk dat jouw medewerker elders beter op zijn of haar plek is, geef ik dat ook aan. Ik werk alleen samen als ik denk dat ik ook écht verder kan helpen. Als blijkt dat ik hem of haar goed op weg kan helpen, dan we zijn een match!

Investeringen kunnen bij mij als NOLOC gecertificeerd coach in sommige gevallen vergoed worden door subsidieregelingen, zoals het ontwikkelbudget of SLIM-regeling. Neem contact met me op voor de actuele informatie.

4.

De Samenwerking

Tijdens de programma’s sta ik tot de volledige beschikking van je medewerker. De medewerker heeft de leiding over zijn of haar eigen proces en bepaald zelf wat wel of niet inhoudelijk gedeeld wordt. Uit ervaring weet ik dat zodra een medewerker zijn of haar vragen en dilemma’s aan mij voordraagt ik gericht kan sturen op een optimaal resultaat. Indien nodig of gewenst kan tussentijds met jou als leidinggevende of HR professional het proces geëvalueerd worden.

5.

Afronding

Jouw medewerker heeft na afloop zijn doelen bereikt en weet welke stappen hij of zij verder te zetten heeft. De samenwerking wordt met de medewerker afgerond en met jou als leidinggevende of HR professional zal een eindgesprek plaats vinden. Na zo’n 2 maanden vind er nazorg plaats om de laatste vragen en dilemma’s te beantwoorden.

Verschillende bedrijven gingen je voor…

Ik heb voor veel nationale en internationale bedrijven gewerkt uit diverse branches, denk bijvoorbeeld aan zakelijke dienstverlening, industrie en overheid. Dit is wat anderen over mij zeggen:

Rianne, is een ideale mix tussen ondernemer en professional. Een vakvrouw met lef, commercieel gedreven en geweldig plezierig om mee samen te werken. Ook nieuwsgierig en op ontwikkeling gericht. Zij stimuleert iedereen om net een tandje extra te zetten, de kansen te zien en te pakken. Als trainer heeft ze honderden deelnemers definitief de weg gewezen naar effectief gebruik van social media. En ze scoort tevreden deelnemers. Negens (9+) zijn geen uitzondering. Rianne is in staat om te verbinden en blijft altijd streven naar beter. Een voorrecht om haar als collega te hebben.

Henk-Jan

Directeur

“Rianne is een inspirerende persoonlijkheid. Door haar aanwezigheid en haar enthousiasme werden er nieuwe inzichten gedaan en geimplementeerd. Rianne’s drive om haar doelen na te streven laat zij in haar hele zijn zien. Voor het trainingscentrum is zij een zeer welkome versterking geweest en haar energie, visie en kracht missen we hier nu al.”

Martin

Projectmanager

Aanmelden

Geïnteresseerd en weten Rianne voor jou en je medewerkers kan kan betekenen?
Laat je gegevens achter. Dan neem ik contact met je op voor een nadere kennismaking.

Menu