Wat andere zeggen over Rianne

Deelnemers

“Super dankbaar ben ik voor dit ontwikkeladviestraject. Van mij krijgt dit een dikke 9.
Je bent voor mij het luisterende oor geweest, je hebt me de juiste handvatten meegegeven.
Ik weet nu beter richting te bepalen en kan daarin een goede onderbouwing in sollicitaties te geven.
Ik voel me weer zeker. Ik weet nu waar mijn sterke competenties en kwaliteiten liggen”

Ozlem

Beleidsmedewerker / Chemisch Analist

“Rianne heeft een leuke, energieke en persoonlijke aanpak. Ze is lekker anthousiast. Dat spreekt me aan in haar.”

Joyce

HR Projectmanager

“Rianne is iemand die een periode met je meevaart in je doen en laten en weet goed wat je nodig hebt en je daarin waardevolle handvatten meegeeft.”

Monique

Ambulant begeleider

“Rianne heeft de workshop Social Selling verzorgd waarbij de volgende vraag centraal stond “Hoe zorg je ervoor dat je op LinkedIn gezien en gevonden wordt”. Rianne weet in een korte tijd (2 uren) op een effectieve manier de cursisten veel handvaten te bieden. Rianne is communicatief erg sterk, denkt mee, heeft veel ervaring en geeft veel tips en tops. Ik heb deze kortdurende workshop van Rianne als zeer nuttig ervaren.”

Thea

HR medewerker

“Rianne heeft een netwerktraining aan mij gegeven. Ze kan goed luisteren, schakelt snel en heeft voor iedereen passende feedback en aanbeveling. Ze behandelt alle cursisten met respect, daardoor ontstaat er al snel een veilige omgeving, waarin een ieder zich op zijn/haar gemak voelt.”

Margret

Office Manager

“Rianne geeft mooie tips en inzichten. Door de fijne gesprekken, weet ik hoe ik next level kan gaan. Heel verhelderend!”

Rikst

HR Professional

“Rianne heb ik ervaren als een zeer goede luisteraar. Zij hoort de woorden achter de woorden en grijpt daar adequaat op in. Met goede bruikbare praktische tips helpt zij je om jouw loopbaan richting te geven. Naast loopbaancoach vind ik Rianne ook een erg goede persoonlijke coach. Met haar open en eerlijke prettige persoonlijkheid weet ze een zodanige sfeer te creëren waarin het geven van richting aan jouw leven ook goed bespreekbaar is.

Mariette

E-Learning & Development Specialist

“Rianne heeft me geinspireerd om te blijven doen wat ik deed, al zal dat in een andere omgeving zijn. Ik voelde de energie weer stromen na ons gesprek en ben Rianne daar erg dankbaar voor.”

 

Monique

Teamcoach

“Rianne heeft me met haar werkgelukprogramma nieuwe inzichten gegeven. Ze weet boven de materie te hangen en brengt mijn belangrijkste waarden in beeld. Enorm waardevol! Blij dat mijn werkgever me deze mogelijkheid heeft gegeven. Ik weet nu hoe ik mijn eigen ontwikkeling aankaart en hier grip op krijg.”

Daisy

Functioneel Beheerder

Opdrachtgevers

Rianne, is een ideale mix tussen ondernemer en professional. Een vakvrouw met lef, commercieel gedreven en geweldig plezierig om mee samen te werken. Ook nieuwsgierig en op ontwikkeling gericht. Zij stimuleert iedereen om net een tandje extra te zetten, de kansen te zien en te pakken. Als trainer heeft ze honderden deelnemers definitief de weg gewezen naar effectief gebruik van social media. En ze scoort tevreden deelnemers. Negens (9+) zijn geen uitzondering. Rianne is in staat om te verbinden en blijft altijd streven naar beter. Een voorrecht om haar als collega te hebben.

Henk-Jan

Directeur

“Rianne is een inspirerende persoonlijkheid. Door haar aanwezigheid en haar enthousiasme werden er nieuwe inzichten gedaan en geimplementeerd. Rianne’s drive om haar doelen na te streven laat zij in haar hele zijn zien. Voor het trainingscentrum is zij een zeer welkome versterking geweest en haar energie, visie en kracht missen we hier nu al.”

Martin

Projectmanager

“Rianne, kenmerkt zich door een zeer positieve instelling, uitstraling. Neemt initiatief tot vernieuwing en verbetering. Communiceert hierover en legt de meetlat voor het nieuwe of verbeterde product hoog. Rianne is ook een echte samenwerker, flexibel en staat voor de ander klaar. Ik ben blij dat ik met haar heb mogen samenwerken en niet te vergeten : geweldige resultaten met het team hebben mogen boeken.”

Roger

Directeur

Vakprofessionals

“Voor mij is Rianne een professional die haarfijn aanvoelt wat de essentie is van thema’s die klanten bij haar aandragen. Zij is niet alleen gepassioneerd in haar vak, zij ook vakkundig en weet het rationele en het emotionele haarfijn af te stemmen om zo, samen met de klant, tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen.”

Alex

Master / Executive Coach

Menu