Bye Bye 2020… Hello 2021!

Het afgelopen jaar stond in het teken van uitdagingen, nieuwe kansen en ontwikkelingen.
Het was een bijzonder jaar voor ons allemaal.
Ieder met zijn eigen verhaal…

Mooie en ontroerende verhalen, soms verdrietig, maar ook inspirerend.
We kunnen in ieder geval zeggen dat het een jaar was vol veranderingen.

Nog een paar uurtjes te gaan voordat we dit bijzondere jaar afsluiten.
Een mooi moment om nog even kort terug te blikken..

Hoe mijn reis er in 2020 uit zag?

  • Ik maakte één van mijn meest bijzondere reizen. Zonder man en kinderen vertrok ik 5 dagen lang naar Griekenland om mijn beste vriendin te verrassen. Ik kwam tot magische inzichten, ik maakte een persoonlijke doorbraak en binnen ‘no time’ schreef ik de teksten voor mijn nieuwe website. Geïnspireerd kwam ik terug in Nederland. Wil je weten hoe dit er uit zag? Bekijk hier de video. 😊
  • Mijn nieuwe website ging live! Op dinsdag 30 juni 2020. O, my god… Wat een bevalling, maar super dankbaar! Voor alle inspiratie én hulp. Hulp van bekenden én uit onverwachte hoeken. Super blij met het resultaat! www.riannebosecke.nl. Dé landingsplek voor een nieuwe generatie die wil werken en leven vanuit het hart!
  • Nieuwe en mooie samenwerkingen ontstonden, waaronder het Strategisch Partnerschip met het werkgeversnetwerk Match to Work B.V. en ik ontwikkelde het nieuwe ‘Personal Power Pitch’ programma, waarmee je de koers naar jouw nieuwe werkbestemming verandert. De eerste deelnemers boekte direct al geweldige resultaten en de 1e les, waarin jouw ‘purpose’ centraal staat, werd voor een aantal mensen al exclusief toegankelijk…
  • Massaal stonden we om middernacht in de rij…  Niet voor een kaartje van een tof concert of een waanzinnig festival… Nee, voor het GRATIS Ontwikkeladviestraject, gesubsidieerd door de Overheid. Razendsnel waren alle 55.000 plekken uitverkocht! Met een toffe club mensen heb ik deze reis mogen starten. Super blij met de mooie en inspirerende gesprekken. Trots dat het Ontwikkeladviestraject bij mij nu al beoordeeld wordt met een 9!
  • In quarantaine én jarig. Tja wat doe je dan? Een spontane verjaardag traktatie… waar veel vraag naar was. De 36 LinkedIn Checkpoints! Al jaren behaal ik met LinkedIn geweldige resultaten. Voor werkzoekenden, ondernemers én mezelf! Voor het vinden van een nieuwe baan en nieuwe opdrachten. Een aantal van mijn belangrijkste inzichten wilde ik delen, juist omdat nu ‘social connecting’ zo belangrijk is. Wil je deze inzichten ook ontvangen? Vraag dan nu de 36 LinkedIn Checkpoints aan. Laat je inspireren en doe binnenkort mee met de challenge.
  • Ik deed de grootste investeringen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ooit. Al vanaf het begin van mijn loopbaan leef ik de filosofie om 10% van mijn inkomen te investeren in mijn ontwikkeling. En de les om anticyclisch te investeren, kon ik dit jaar geweldig toepassen. Zo leerde ik van Zarayda Groenhart de beste video- en businesslessen én stond ik onder andere 4 dagen lang bij Tony Robbins te dansen, springen, huilen en lachen… “Dit was leren als indianen in de oorlogstijd!” Nieuwsgierig hoe dat er uit zag? Bekijk hier de video.

Wow, wat een geweldige en ontroerende momenten heb ik mogen delen en ervaren met mooie en bijzondere mensen.
Momenten en ervaringen die ik graag doorgeef in het nieuwe jaar aan anderen om te helpen, leren, ontwikkelen en inspireren!

Bye Bye 2020… Hallo 2021!

In het nieuwe jaar staat er nog veel meer tofs op de agenda.
Ik kan niet wachten om dit met je te delen.

En waar je ook staat in jouw proces en wat je volgende stap ook is, ik gun jou het allerbeste!
Ik gun het jou om ook in het nieuwe jaar je dromen en doelen te verwezenlijken.

Happy New Year &
Stay inspired!

Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Rianne

Rianne Bösecke

Trainer I Coach I Loopbaanadviseur (NOLOC gecertificeerd) – De nieuwe werkgeneratie ~ Van werkdruk naar werkgeluk!

Als nieuwe generatie coach help ik ambitieuze en gedreven mensen die vastlopen en zich willen bevrijden van negatieve stress en spanning, zodat ze MEER PLEZIER, MEER VOLDOENING en MEER ENERGIE uit hun werk en leven kunnen halen.

Andere artikelen

Menu