3 inspirerende docu’s (… Dit moet je zien!)

Hoe heb je de afgelopen zomerweken ervaren?
Benieuwd naar de verhalen die je hebt opgehaald!

Als oprichter van ‘Your Expedition’ weet ik als geen ander hoe het is om een reis door je persoonlijke ontwikkeling te maken.
Hierin laat ik me graag inspireren door vele mooie ontmoetingen, ervaringen en verhalen.

Dit zijn de 3 geweldige verhalen die, de afgelopen zomer, op mijn pad kwamen.
Drie verhalen die me enorm geïnspireerd hebben en in mijn bijzondere ontmoetingen en reizen samen kwamen.
Ze zijn te mooi om voor mezelf te houden. Dus bij deze…

Ik heb 3 geweldige films / docu’s voor je!
Alle 3 meervoudig film festival prijswinnaars. 🏆

1. DOWN TO EARTH

Toen Renata en Rolf met hun 3 jonge kinderen het kosmopolitische leven verlieten om de wereld rond te reizen, leerde ze een nieuwe kijk op het leven ontdekken. Toen ze de beslissingen hadden genomen om van de gebaande paden te gaan, wilde ze voor hun kinderen een andere manier van leven vinden. Ze hadden nog geen idee dat dit het begin was van een veel grotere reis…
DOWN to EARTH is een spiegel voor de mensheid. Het is een aangrijpende en actuele reflectie op onze beschaafde wereld. De film nodigt je uit om de wereld te zien door de ogen van de Earth Keepers. Het neemt je mee op een innerlijke reis en verbindt je met de bron en het pad dat we samen te bewandelen hebben.

Kortom de film DOWN to EARTH is een wake-up call en een must-see als bron voor hoop en inspiratie om de verandering te zijn voor onze een toekomstige wereld.

De volledige film is te zien op YouTube.

2. HEAL

Kelly Noonan Gores gaat op onderzoek uit in de genezende krachten van onze mind. Geïnspireerd en ingegeven door ‘survivors’ van ernstige en ongeneselijke ziektes. Laat deze documentaire goed zien dat onze gedachten, de dingen die we geloven en onze emoties samen een grote invloed hebben op onze gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Diezelfde gedachten en emoties hebben genezende krachten.
Zo blijken we veel meer controle te hebben over onze gezondheid en ons leven dan we vaak denken. Deze docu neemt je hierin mee aan de hand van echte verhalen, met inzichten van briljante geesten van wetenschappers en spirituele leiders.

‘Change your mind. Change your body. Change your life.’

De volledige docu ‘HEAL’ is te zien op Prime en Netflix.

3. BOVENMENSELIJK

Wat geeft mensen werkelijke voldoening? Is het liefde? Familie? Succes? Of is het uitzoeken wie je werkelijk bent? Wat je echt kunt? Zodat je weet wat je doel hier op aarde is. In deze documentaire wordt het onzichtbare zichtbaar gemaakt. Gebaseerd op de ongelofelijke ervaringen van mensen met buitenzintuigelijke krachten die de huidige natuurwetten lijken te tarten.

Er zijn vele gevestigden instituten over de wereld die vele jaren onderzoek hebben gedaan naar buitenzintuiglijke en paranormale gaven. Diverse overheden, zoals die van Amerika, Rusland en China hebben al meer dan 20 jaar programma’s en onderzoeken lopen met miljoenen aan subsidies waar bijvoorbeeld paranomale gaven gebruikt worden om een buitenlandse overheid te bespioneren. Bedrijven als de FBI, CIA, maar ook bedrijven zoals SONY Coorporation zijn hierbij betrokken. Als deze gevestigde bedrijven over de hele wereld zoveel onderzoek en geld uitbesteden aan parapsychologie, dan moet er toch wel iets zijn…?

In deze docu worden verschillende fenomenen onderzoek aan de hand van nieuwe wetenschappelijke aanpak, die mogelijk alles kan verklaren.

De volledige docu ‘Bovenmenselijk’ is te zien op Prime.

Veel kijkplezier!

xRianne

PS. Op vrijdag 30 september 2022 vindt de 1-daagse retraite van ‘Your Expedition’ weer plaats.
Een onvergetelijke reis waar jij in 1 dag alles leert om vanuit jouw DIEPSTE VERLANGEN te leven!

Ben jij er er ook bij? Reserveer mijn plek >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Rianne

Rianne Bösecke

Trainer I Coach I Loopbaanadviseur (NOLOC gecertificeerd) – De nieuwe werkgeneratie ~ Van werkdruk naar werkgeluk!

Als nieuwe generatie coach help ik ambitieuze en gedreven mensen die vastlopen en zich willen bevrijden van negatieve stress en spanning, zodat ze MEER PLEZIER, MEER VOLDOENING en MEER ENERGIE uit hun werk en leven kunnen halen.

Andere artikelen

Menu